Dávkování živin CZ + DUTCH

03.09.2014 18:18

Feeding card-download-Dutch_version 

Systém dávkování živin a doplňků:

 Systém Bigger Yields Flowering System™ garantuje pěstitelům vysoké sklizně nejvyšší kvality bez nutnosti složitého míchání. Pouze přidáte 4 ml hnojiva a 2 ml aditiv do 1 litru vody. Po smíchání obou složek s vodou se Ph roztoku okamžitě dostane na optimální hodnotu.

Bigger Yields Flowering System™ zajišťuje rostlinám vynikající přísun živin. Chelace je proces, který zvyšuje přísun živin rostlinám na molekulární úrovni. Živiny dodávané rostlinám tímto systémem budou mít nejvyšší úroveň chelace ze všech systémů na trhu, čímž bude zajištěn maximální přísun živin za nejrůznějších pěstebních podmínek. Kombinace technologie pH Perfect™ s nejvyšší úrovní chelace zajistí konstantní přísun všech složek systému Bigger Yields Flowering Systems™ a jejich příjem kořeny rostlin.

Systém Advanced Nutrients™ přináší přidanou hodnotu a zjednodušuje použití jednotlivých prvků systému díky produktům 2 v 1 nebo i 5 v 1. Např. přidáním základního hnojiva pěstitelé nejen zajistí vyrovnaný poměr chelovaných makro a mikro částic, ale také dodají základní živiny jako humáty, fulváty, aminokyseliny a také vysoce kvalitní neionizující tenzidy (surfaktanty).



Více zde: https://www.ali-baba.eu/news/system-davkovani-zivin-a-doplnku-1/

Zpět